aktualizováno: 06.04.2024 19:03:02

KENNEL  ROYAL STUART Dalmatian's

2003

2003...

V tomto roce vše začalo ....

28.9.2003   Voříškiáda Olomouc

A hned na druhý den byla Voříškiáda doma. Pejsci byli rozděleni na voříšky a bez PP a potom ještě do nějakých menších skupin. Z každé skupiny vybrali jednoho a ti pak postoupili do semifinále. Ze semifinalistů už byl pouze jeden Vítěz voříšek a jeden bez PP. A z těchto dvou Vítěz celé výstavy.

Já jsem měla ve třídě anglického setra, kanárskou dogu a ještě další dva pesany, ale bohužel si už nepamatuju jaké. Podstatné ale je, že jsem toto kolo vyhrála a postoupila do semifinále, jenomže dál už ne.

A protože byla od 7 let vyhlášena třída veteránů, tak jsem se zůčastnila i já. Pejsků tam bylo hrozně moc a byli dohromady bez PP a voříšci. Měly jsme s paničkou obrovskou radost, protože jsem vyhrála a obrdžela svůj první titul BIS VETERÁN.

     

27.9.2003   Den dalmatina Plzeň

O této výstavě se panička dozvěděla z časopisu. No a protože na ní mohli i dalmatini bez PP, bylo jasné, že se pojede.

Byla jsem přihlášená do třídy mazáků a spolu se mnou ještě další 4 dalmatinky. 2 byly s PP a ty další 2 bez. Já jsem skončila na úžasném druhém místě, přede mnou skončila pouze fenka, která již byla šampionkou a tudíž byla opravdový mazák. Ale panička a i JÁ jsme byly moc spokojené.