aktualizováno: 21.04.2024 20:49:53

KENNEL  ROYAL STUART Dalmatian's

2023

2023...

31.12.2023   Naše malá punti holčička má dnes rok. Je s náma už skoro 10 měsíců. Čas velmi rychle utekl. Tak hlavně ať jsi zdravá, šťastná, spokojená a veselá. 

24.12.2023

                                   

12.12.2023   Smutné datum pro naši CHS. Dnes je to rok kdy nám Foxička umřela. 

8.12.2023   Speciální výstava DK SK Nitra. Výstava u které jsem řekla, že ji hlásit nebudu. Pak jsem to těsně před uzávěrkou změnila se slovy - no dobře když už tam budeme tak ji nahlásím do počtu. Loptička za 45,- Eur to fakt chceš. Posuzovala paní rozhodčí Michaela Pavlásková/SK - specialista na plemeno. Connie, ve třídě mladých 3/3, od paní rozhodčí se slovy - dávám to této fence i když jí to panička kazí - 1Exc, CAJC, JUNIOR VÍTĚZ SPECIÁLNÍ VÝSTAVY, BOJ. A v soutěži o NEJLEPŠÍ TEČKOVÁNÍ si připisuje další vítězství. 

 

8.-10.12.2023  3x CACIB Nitra. Nic moc. Prezentace Connie v hale stále není 100%. Výsledky najdete v sekci Show - Connie. 

20.11.2023 Vzpomínka na léto a focení v levanduli s Katkou Kollárovou.

     

4.-5.11.2023   DuoCACIB Poznaň. Vyjely jsme do 500 km vzdálené Poznaně. Rozhodčí jsem neřešila, domluvila se s Kačkou a přihlásila. Já jsem vlastně ani pořádně nevěděla na koho hlásím. A pak se jen modlila aby to nebylo další VD. Výstava byla velmi slušně obsazená. Přijeli psi z Dánska, Švédska, Německa. Domácích moc nebylo a z Čech přijely 3 holky. Connie v mladých 3/3 po oba dva dny. V sobotu posuzoval rozhodčí z Portugalska pan Oliveira Rui. Connie získává V1, CAJC, JCACIB a BOJ. V neděli posuzoval ,,švédský,, rozhodčí Antonopoulos Dimitrios. Connie VD3. Za fotky díky Hanka Berkusová. Fotky jsou z prvního výstavního dne.

 

29.10.2023   Mařenka dnes slaví už 13 narozeniny. Holčičko naše hlavně hodně zdraví, buď tady s náma ještě dlouho. 

 

28.10.2023    Krajská Kelč - Provodovice. Rozhodčí Ahrens Hana/A. Connie tato výstava nesedla od začátku. Zřejmě to napětí mezi dalmatiny vnímala víc než bylo zdrávo a předvedení nebylo dobrý. Získáváme VD1 a balíme. Ani tombolu jsme tentokrát nestihly.

 

22.10.2023   Na první výstavu do mladých jsem měla vybrat tuto cheeky 1. Národní myslivecká výstava Zakrzów. Rozhodčí Król Piotr/PL. Connie v mladých získává V1, CAJC, BOJ, BOS. A v závěrečných souztěžích se stává 4 BIS JUNIOR. Rozhodčí Lipiec Maciej/PL. Za fotky děkujeme Katka Kollárová.

  

7.10.2023   Speciální výstava Komárom maďarského dalmatin klubu. Rozhodčí z Belgie Jean Pierre Achtergael. Tak jak moc jsem se na tuto výstavu těšila, stejně rychle jsem spadla na tvrdou zem. Connie poprvé ve třídě mladých 4/3 a získáváme VD3. Věřila jsem, že se Connie bude rozhodčímu líbit. Předvedla se hezky. Víc jsem se splést nemohla. Do vkusu pana rozhodčího jsme se vůbec netrefily. Rozhodčí který kdysi řešil pihy u Fox je nyní u jiných neviděl? Bylo to přinejmenším podivné. Fotky nejsou. 

28.9.2023   Ve státní svátek jsme vyrazily na Krajskou výstavu do Provodovic. Původně Kelč. Dalmouše posuzovala paní rozhodčí Frnčová Lenka/CZ. Connie byla naposledy v dorostu a získala VN1. V závěrečných soutěžích postoupila mezi 5 nebo 6 možná 8? nej dorostů, rozhodčí pan Kašpar Miloš/CZ. Je škoda, že když Kelč změnila místo a Provodovice můžou nabídnout velký závěrečný kruh, tak ten se udělá na betonovém pidi prostoru. A velmi obsazené závěrečné soutěže štěně, dorost, veterán, mladý pes a mladá fena nemají možnost se dostatečně předvést. A to nemluvím o focení. Jinak krásná výstava a krásné místo. Za fotky děkujeme Katce Kollárové a Hance Berkusové. 

  

24.9.2023   Memoriál Ing. J. Findejse, klubová výstava DK CZ, Pesopark. Rozhodčí paní Zabek Dorota/PL. Přihlášeno bylo přes 50 dalmatinů. Connie ve třídě dorostu 2/2 získává VN1 a ve finále se stává Nejlepším dorostencem klubové výstavy. Třešničkou na dortu je vítězství o NEJLEPŠÍ TEČKOVÁNÍ. Po druhé v této soutěži a druhá výhra. Fotky DK CZ a Eva Dragovič. Děkujeme moc. 

  

16.9.2023   Epeiros Cup aned Speciální výstava slovenského DK. Velmi dlouhé čekání na posouzení ve velmi horké dni. Dánský rozhodčí Larsen Toke před náma posuzoval bígly. Jejich posuzování si opravdu užíval a 40 přihlášených bíglů posuzoval od 10 do 13:30. Connie se předvedla moc hezky. Na první místo to bohužel nestačilo. Connie v dorostu 2/2 VN2. Foto Martin Odraska. Děkujeme DK SK za tyto fotky.

 

9.9.2023  CACIB Olomouc. Je povinností jet výstavu na domácí půdě. Rozhodčí Jílková Zdenka/CZ. Connie VN1 v dorostu. Connie má velmi krásný posudek. Děkujeme moc. Fotky v galerii na FB. Fotky máme ze závěrečného kruhu, po posuzování v kruhu a postojovku v bojových podmínkách. Protože je super domluvit si né jednu, ale hned dvě fotografky a vypnout si data. Zprávy potom můžete posílat celý den laugh Za fotky díky Hanka Berkusová a Nikol Běhalová. 

 

 

31.8.2023   Dneska už dva roky bez naší jedinečné Kyrunky. 

26.8.2023  Krajská Zbraslav, rozhodčí Václavík Miroslav/CZ. Connie v dorostu VN1. V závěrečných soutěžích 3 Nejlepší dorost výstavy - rozhodčí Řehánek Petr/CZ. Děkujeme oběma rozhodčím za milé posouzení. Mamince díky za fotky.

 

18.8.2023   CACIB Mladá Boleslav, rozhodčí Dolejšová Olga/CZ. Connie v dorostu VN1. Děkujeme paní rozhodčí za milá slova na našeho prcka. Na závěrečky jsme v tom šíleným vedru nečekaly. Za fotky z kruhu děkujeme Evě Dragovič. 

 

29.7.2023   Krajská výstava v Bordovicích. Connie v dorostu VN1 a v záverečných soutěžích byla 3 Nejhezčím dorostencem výstavy. Přihlášeno bylo celkem 48 dorostů. Posuzoval pan rozhodčí Piskay Vladimír/SK, závěrečné soutěže paní rozhodčí Jílková Zdenka/CZ. Děkujeme moc. A Katka Kollárová děkujeme opět za krásné fotky.

  

23.7.2023  Pro nás není léto jenom výstavní maraton, ale pokud to jde trávíme horké letní dny u vody. Connie ja taková malá Kyrunka. Je to prostě vodní živel. 

   

15.7.2023   CAC Mladá Boleslav, rozhodčí Kučerová Martina / CZ. Connie třída dorostu VN1. Na tuto výstavu za náma přijela punti babička Yveta, chovatelka a majitelka dědy Olíka. Snad se jí vnučka líbila. Tato výstava byla i speciální v tom, že se nás sešla úžasná parta lidí tak jako kdysi když výstavy byly ještě normální. Chybělo jen pár lidiček a stará sestava byla kompletní. Na závěrečky jsme nečekaly a místo toho jsme se podívaly na nedalekou zříceninu hradu Zvířetice. Za foto z výstavy děkujeme Evě Dragovič. 

 

8.7.2023   Speciální výstava DK CZ Netolice, rozhodčí specialista na plemeno Jančík Leoš / CZ. Connie se představila ve třídě dorostu a výsledek nás víc než potěšil. Connie získala VN1, BISS PUPPY A JAKO TŘEŠNIČKU NA DORTU NEJLEPŠÍ TEČKOVÁNÍ. Za krásné fotky z této výstavy děkujeme Hance Berkusové.

  

24.6.2023   CACIB Brno, rozhodčí Matyáš Jaroslav / SK. Třída štěňat 2/2 - Connie VN1.

 

18.6.2023  Krajská výstava Náměšť na Hané, rozhodčí Václavík Miroslav / CZ. Connie třída štěňat VN1.

 

3.6.2023   Krajská výstava Zbraslav. Druhá výstava ve štěňatech. Rozhodčí pan Václavík Miroslav. Connie už to šlo velice pěkně a dopoledne si vyběhala VN1. Závěrečky jsme  pojaly tréninkově aby si zvykala být v kruhu i s ostatníma. Connie opět zabojovala a byla z toho zase bedna. Connie se stala 3 Nejlepším štěňetem výstavy. Rozhodčí paní Grygarová Alexandra. Druhá výstava, druhá bedna. Máme velkou radost.

 

6.5.2023  Connie vyrazila na zkušenou na první výstavu. Nejely jsme daleko. Výstava byla v našem městě - Krajská výstava Olomouc - Florinka. Dopoledne nám to malinko skřípalo a tak jsem od závěreček nic nečekala. Výsledek nás velmi mile překvapil. Connie má bednu. Stala se 3 Nejlepším štěnětem výstavy. Nastoupilo asi tak 14 štěňat. Rozhodčí: dopo Řehánek Petr, závěrečky Zatyko-Mayerová Eva. Za fotky děkujeme: Nikol Běhalové a Katce Kollárové. 

   

11.3.2023  Connie zavítala do ateliéru k Nikol Běhalové - NikolArt Photography. Náš malý drak prostě pochopil, že má sedět nebo ležet a vznikly moc hezké snímky. Nikol děkujeme. 

   

5.3.2022.  CONNIE - FALLADA ELFENKIND OF KAWI´S TRAILING SPOTS

Import Německo. Chovatelka Kathrin Wimmer. Rodokmenem se nám vrátilo nejen kousek Foxičky, praděda Connie, z otcovi strany, není nikdo jiný než úžasný Orin ich. Knock On Heaven Door Raul, který byl otec Fox, ale taky kus Kyry a tím pádem obou mých holek z vrhů A + B a to po Laguna Dios Alisia Donna, která byla matkou Kyřiny matky úžasné ich. Alphadirato Eternal Love - Samanthy. Navíc ze strany otce má Connie velmi úspěšnou a krásnou ich. Dignity od Hettynky Sunset dalmatian - Hetty. Ze strany matky je to velmi úspěšný ich. Runnig Spot´s Dancing Bob. Rodokmen je prošpikován známými jmény. Ale jak každý chovatel ví, není to záruka, že i my dosáhneme jejich úspěchů. Momentálně si jen přejeme aby nám z Connie vyrostla zdravá, seběvědomá psí slečna. Děkujeme chovatelce, že nám tento malý poklad svěřila. A další nemalé poděkování letí Dominice Jurdákové, která se mnou pro Connie jela.